Den enorme pistolen er laget av en tidligere NASA-ingeniør.

Den kan knuse glass, skjære gjennom vannmeloner og skremme vettet av deg i en vannkrig. Mark Rober har laget en to meter lang vannpistol du ikke vil kødde med.

Amerikaneren brukte seks måneder på å reise den imponerende konstruksjonen som Guiness rekordbok har kåret til verdens største vannpistol.

Rober er ingen hvem som helst, han jobbet i NASA i syv år og var blant annet med å utvikle rombilen Curiosity som nå farter rundt på Mars. Nå har han slått seg opp som en slags Youtube-kjendis og vier tiden sin til noen litt mer trivielle sysler.

Videoen om den hjemmesnekrede pistolen ble lagt ut i forrige uke, og har allerede rukket å bli sett over 15 millioner ganger.

I videoen forklarer Rober byggeprosessen i detalj. I korte trekk: nitrogen, batterier og et ganske lurt design.

Farten på vannspruten er 437 kilometer i timen.

Tidligere har Rober også markert seg med å lage verdens største nerf gun.

Toppbilde: Mark Rober, skjermdump

National Geographic

National Geographic er en troverdig og engasjerende TV-kanal med lange tradisjoner, som formidler smart underholdning. For oss handler TV om både kunnskapsformidling og underholdning – du lærer alltid noe nytt av å se på National Geographic og kanalen passer for hele familien. Du kjenner igjen den gule firkanten vår som et stempel for kvalitet, og du finner oss på skjermen verden over. National Geographic er tilgjengelig i over 440 millioner husholdninger i 171 land og på 45 språk.