Fyren på bildet over her er enten din beste venn — Eller din mest fryktede nabo.

Colin Furze er en britisk oppfinner og Youtube-personlighet, som med kjente grep prøver å få folk til å «lære noe om vitenskap» ved å inkludere fyrverkeri, raketter, motorsager og alt annet som lager lyd, lys og annen moro.

Med slips og kortermet skjorte roper Colin høylydt til kamera og gestikulerer så selv den sløveste nettbruker ikke glipper med øya når han viser frem sine ville kreasjoner.

Og det funker.

Colin har tidligere laget den mye omtalte «High Voltage Ejector Bed».

En sinnrik konstruksjon som ved hjelp av pneumatikk og vekkerklokker får selv den trøtteste type opp av senga på mindre enn ett sekund — Bokstavelig talt:

morning powerful

Selvskrevent GIF-materiale, det der.

I sin nyeste video har Colin gjort noe virkelig spektakulært — nemlig å bygge sin egen hoverbike — Eller svevesykkel, på halvgodt norsk.

Og den fungerer, den også.

Furze Ford Hoverbike – Create, Discover and Share GIFs on Gfycat

Mange har prøvd, men å få en slik konstruksjon til å fungere er enklere sagt enn gjort, men Colin har så langt gjort kritikerne til skamme. Bare se her:

Furze Ford Hoverbike 2 – Create, Discover and Share GIFs on Gfycat

Videoene hans er som sagt ganske så serverdige, så for å nyte svevesykkelen med lyd bør du klikke inn her:

Som sagt så liker slips-Colin å montere fyrverkeri til kreasjoenene sine, og den nye hoverbiken har selvsagt også fått gjennomgå. Resultatet er spektakulært, og vi kan knapt vente på å høre at denne oppfinnelsen aldri vil bli godkjent i Norge.

God helg!

Furze Hoverbike Sparkly – Create, Discover and Share GIFs on Gfycat
Via Popsci

Bilder/Youtube

National Geographic

National Geographic er en troverdig og engasjerende TV-kanal med lange tradisjoner, som formidler smart underholdning. For oss handler TV om både kunnskapsformidling og underholdning – du lærer alltid noe nytt av å se på National Geographic og kanalen passer for hele familien. Du kjenner igjen den gule firkanten vår som et stempel for kvalitet, og du finner oss på skjermen verden over. National Geographic er tilgjengelig i over 440 millioner husholdninger i 171 land og på 45 språk.