Alle vet hvor ekkelt det er å bli utsatt for uønsket oppmerksomhet på stranda. Men hva om den kåte, slibrige badegjesten – som du gjør alt for å ikke møte blikket til, og som nå kommer svømmende mot deg i en voldsom fart – er en …delfin?

Dette er den brutale virkeligheten for turister og badeglade lokale i Frankrike.

Den idylliske atlanterhavsbukta Brest har nemlig fått besøk av en seksuelt frustrert delfin. I flere uker har delfinen – som har fått kallenavnet Zafar – skremt besøkende med en mildt sagt pågående oppførsel.

Det skriver Vice.

Zafar har blant annet gnikket seg mot badegjester, humpet på kajakker og blokkert svømmere fra å komme seg til land ved hjelp av «sin rosa, rundt 20 centimenter lange penis som ofte er erigert», melder franske Le Télégramme.

Oppførselen til Zafar har bokstavelig talt blitt et vått mareritt for byen. Så ille er det, at borgemesteren nå forbyr folk fra å bade når delfinen er i vannet. Han oppfordrer også folk til å holde seg minimum 45 meter unna delfinen for å unngå å bli befølt eller i verste fall skadet. 

– Mange badegjester er livredde. Forrige torsdag kastet han en badegjest i været med nesen sin, sier borgemester Roger Lars til Ouest-France.

britney spears dolphin GIF

Delfinen i gifen er ikke relatert til delfinen som omtales i saken

Zafar har hengt rundt i den franske bukta i flere måneder, og på starten var han en snill gjest som opptrådte i beste Flipper-stil.

Blant annet underholdt han barn på en seilskole med å gjøre hopp og triks rundt seilbåtene deres, og av og til lot han også badegjester gripe tak i finnen sin, før han tok de med ut på en hyggelig liten svømmetur.

Men med ett forandret han seg …

Så hvorfor denne plutselige kåtskapen?

Ifølge den franske avisen  Quest-France skyldes det at Zafar er fryktelig selskapssyk. Han lengter etter nærhet og intimitet, som han ikke får fra andre delfiner fordi han av uvisse grunner har forlatt flokken sin.

Som en marineeekspert uttaler til avisen: – Han er tent.

Det samtlige eksperter synes å enes om, er at Zafar ikke mener noe vondt. Han er rett og slett bare ensom og frustrert. Og det er vel noe vi alle kan kjenne oss igjen i?

the hitchhikers guide to the galaxy dolphin GIF

Toppbilde: illustrasjonsfoto 

National Geographic

National Geographic er en troverdig og engasjerende TV-kanal med lange tradisjoner, som formidler smart underholdning. For oss handler TV om både kunnskapsformidling og underholdning – du lærer alltid noe nytt av å se på National Geographic og kanalen passer for hele familien. Du kjenner igjen den gule firkanten vår som et stempel for kvalitet, og du finner oss på skjermen verden over. National Geographic er tilgjengelig i over 440 millioner husholdninger i 171 land og på 45 språk.