Dette har du neppe sett før.

Mark Ellis er ikke helt som folk flest. Den nevenyttige mannen som bor i California har nemlig brukt mye av tiden sin på å lage en slags rullestol – men med edderkopplignende bein i stedet for hjul.

Ta en titt på mesterverket selv!

i’ve never seen anything like this… except in monsters inc. from Damnthatsinteresting

Stolen består for det meste av aluminium, koblet sammen av stålstenger, og den går på to 12 volts batterier.

Til Motherboard forteller Mark at stolen foreløpig ikke takler bakker og hindringer så godt, men at han jobber med å forbedre fremkomstmiddelet.

Her er en tidligere versjon av verket, som Mark har lagt ut på sin Instagram-profil:

Minner konstruksjonen deg om noe du har sett før? Da tenker du kanskje på denne mekaniske tarantellen som vi så i storfilmen Wild Wild West (1999) med Will Smith i hovedrollen:

Foto: Warner Bros

Likte du denne, vil du kanskje også like:

Her kommer svenske Alex flygende gjennom skogen — på hjemmelaget drone

Sam brukte 7 år på å lage et genialt Furby-orgel

 

 

National Geographic

National Geographic er en troverdig og engasjerende TV-kanal med lange tradisjoner, som formidler smart underholdning. For oss handler TV om både kunnskapsformidling og underholdning – du lærer alltid noe nytt av å se på National Geographic og kanalen passer for hele familien. Du kjenner igjen den gule firkanten vår som et stempel for kvalitet, og du finner oss på skjermen verden over. National Geographic er tilgjengelig i over 440 millioner husholdninger i 171 land og på 45 språk.