Svaret viste seg å være 42.000. Men hva var spørsmålet?

Vi har alle ulike prioriteringer. Noen bruker tiden sin på å oppdra barn, noen fokuserer på karriere, mens andre foretrekker å reise. Den amerikanske kunstneren Ben Ahles har imidlertid brukt tiden sin på noe helt annet.

I en fersk Youtube-video viser Ahles hvordan han møysommelig limer sammen enorme mengder fyrstikker – to fyrstikker om ganger. Da er det kanskje ikke så rart at kunstneren brukte flere måneder på å bli ferdig med mesterverket sitt.

Filmen har på få dager rukket å bli sett over fire millioner ganger.

Ett av målene til kunstneren var å se hvor mange fyrstikker det tar å lage en perfekt klode, og svaret gleder nok fansen til kultromanen Haikerens guide til galaksen av Douglas Adams.

De 42.000 fyrstikkene det tok å lage kloden, aper nemlig svaret til «det endelige spørsmålet om livet, universet og alt annet». Svaret viste seg i romanen å være 42 etter å ha blitt kalkulert av en enorm superdatamaskin over en periode på 7.5 millioner år. Dessverre visste ingen hva spørsmålet var.

Er du interessert i hvordan 42.000 fyrstikker, formet som en liten planet, ser ut når de tar fyr? Da er Ahles film vel verdt enn titt!

Elon Musks Rom-Tesla er fylt opp med rare og nerdete ting

 

Elon Musks Rom-Tesla kan komme til å krasje med Jorda

 

 

National Geographic