Elon Musk reagerte med det som knapt kan kalles noe annet barnlig fryd da han så sin Falcon Heavy fly til værs forrige tirsdag.

Tirsdag, 6. februar: Mens hundretusenvis av tilskuere fyller opp stranden utenfor NASAs oppskytingsrampe i Florida, og utallige millioner benker seg foran direktesendinger verden over, har et team fra National Geographic tilgang bak kulissene og filmer Elon Musk minutt for minutt.

Sjekk ut den nydelige videoen her:

I videoen ser vi Musk måpe, springe, rope, smile og utstråle ren og skjær glede.

– Holy flying f–k, that thing took off, roper Musk, før han legger på sprang ut døren av kontrollsenteret for å få med seg utsikten fra utsiden.

– Se på det! Det er uvirkelig, hoier han og drar seg i håret.

Videoen over er et utdrag fra produksjonen av andre sesong av MARS, som vil bli vist på National Geographic til høsten.

Den store gleden er kanskje forståelig. SpaceX annonserte allerede i 2011 at de ville bygge Falcon Heavy, som består av tre Falcon 9-raketter. Men etter gjentatte problemer og frustrerende forsinkelser, var det flere ganger SpaceX var nære med å avlyse hele prosjektet.

– Vi forsøkte å avlyse Falcon Heavy-programmet tre ganger ved SpaceX, fordi det var vanskeligere enn vi trodde, sa Musk på en pressekonferanse etter oppskytingen.

Nå er SpaceX allerede i full sving med å utvikle en enda større rakett som kan frakte mennesker til Mars. Musk har tidligere uttalt at en million mennesker kan bo på Mars innen 2060.

– Spinnville ting kan bli virkelige. Når jeg ser en rakett bli skutt opp, ser jeg tusen ting som kan gå galt, og det er fantastisk når det går bra, sa Musk på pressekonferansen i forrige uke.

Toppbilde: Skjermdump, National Geographic

 

National Geographic